SEGRE

CONCERT

Joan Manel Serrat farà un altre concert el 22 de desembre a Barcelona després d'esgotar les entrades per al del 23

Serrat ven 50.000 entrades en 24 hores i anuncia noves dates de concert

Serrat ven 50.000 entrades en 24 hores i anuncia noves dates de concertEFE/Fabián Mattiazzi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de vendre 50.000 en poques hores de la seua gira de comiat i esgotar les entrades per als concerts de Bilbao, València, Sant Sebastià, Madrid i Barcelona, el cantautor Joan Manuel Serrat confirma una segona data per a cada una d’aquestes ciutats en les quals també s’inclou Sevilla a la gira de "El vici de cantar 1965-2022".

L’última gira de Serrat arrancarà l’abril de 2022 en el Beacon Theatre de Nova York, per després recalar a Sud-amèrica i finalment tornar a Espanya per a l’època estival, on oferirà el primer concert el 8 de juny a Múrcia.

Les dates confirmades a Espanya en les quals augmenta dies de concert són: Múrcia (8 juny, Plaça de Toros), Bilbao (11-12 juny, Palau Euskalduna), València (Plaça de Toros, 30 juny-1 de juliol), Alacant (3 agost, Plaça de Toros), Sevilla (8 de setembre, Plaça de Toros de la Mestrança), Pamplona (17 setembre, Navarra Sorra) i Granada (23 setembre, Plaça de Toros).

Continua amb Sant Sebastià (8-9 octubre, Auditori Kursaal), Saragossa (12 octubre, Pabellón Príncipe Felipe), Madrid (13-14 desembre, WiZink Center) i com tanqui final, Barcelona (Palau Sant Jordi, 22-23 desembre).

Les entrades per a les noves dates estaran a la venda a partir d’aquest divendres a través de jmserrat.com i en centres El Corte Inglés.

tracking