SEGRE

Google acomiadarà els treballadors que no es vacunin

Logotip de Google.

Logotip de Google.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des que es va iniciar la pandèmia originada pel coronavirus, la majoria dels països han lluitat per realitzar una campanya de vacunació e immunitzar al màxim número|nombre de persones possibles. Cada vegada més sectors com el sanitari i també moltes empreses privades ja obliguen els seus treballadors a estar vacunats.

Una de les empreses tecnològiques més grans|importants a nivell mundial, Google, ha pres una decisió extrema i ha enviat una notificació a tots els seus empleats, assegurant que els que no estiguin immunitzats hauran d’agafar la baixa de forma obligatòria.

Durant aquest temps, que podrà arribar a durar set mesos, s’hauran de posar la vacuna contra el coronavirus, i les persones que no ho facin seran comiats de forma immediata, tal com consta en un comunicat intern a què ha pogut accedir el mitjà de comunicació CNBC.

El portal Xataka s’ha posat en contacte amb Google, assegurant que la mesura, de moment, només s’aplicarà als Estats Units. D’aquesta forma, es vol fer complir la vacunació de la Covid-19 als treballadors dels contractistes federals. En cas que altres països decideixin imposar mesures i restriccions similars a les de Joe Biden, llavors sí que seria possible que aquesta norma es estengués i afectés d’altres treballadors de Google.

tracking