SEGRE

Troben una parella morta a Girona en un possible crim masclista

Telèfon d'atenció contra la violència masclista

Telèfon d'atenció contra la violència masclista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els cossos sense vida d’una parella han estat trobats aquest dijous en un domicili de Sant Joan les Fonts (Girona) amb signes de violència, i la principal hipòtesi dels investigadors apunta a un possible crim masclista, en el que l’home hauria acabat amb la vida de la seua dona per després suïcidar-se. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, el matrimoni tenia una mica més de 60 anys i l’avís de la troballa dels cossos l’ha donat aquest matí un familiar dels morts.

La trucada s’ha produït quan passaven pocs minuts de les 11:00 hores i les indagacions sobre l’escenari les duu a terme la Divisió d’Investigació Criminal de la Policia de Catalunya. Els agents treballen actualment en diverses línies d’investigació, encara que la principal contempla que es tracta d’un assassinat en el marc d’un cas de violència masclista amb posterior suïcidi per part del seu autor.

Els investigadors intenten confirmar que aquesta és la causa de la mort del matrimoni en aquest municipi de prop de 3.000 habitants ubicat molt pròxim a Olot, la capital de la comarca de La Garrotxa a què pertany. De confirmar-se la naturalesa masclista d’aquest crim, el nombre de dones mortes en mans de les seues parelles o exparelles des de començament d’any ascendiria a 40 (nou d’elles a Catalunya) i a 1.122 des de 2003.

tracking