SEGRE

'Secret Story' seguirà a Telecinco amb una edició de 'cares noves' i sense Jorge Javier en el seu trio de presentadors

Jorge Javier Vázquez no descansa.

Jorge Javier Vázquez no descansa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Secret Story continuarà en Telecinco el 2022. Mediaset ha decidit mantenir la seua aposta pel reality show produït per Zeppelin TV, en plena recta final de la seua primera edició a Espanya, i n’anuncia una segona que estarà protagonitzada per "cares noves" i que arribarà pròximament a la cadena. Així ho ha anunciat el grup que, a més, remarca una important novetat respecte a la tònica habitual dels seus reality shows: Jorge Javier Vázquez no estarà com a presentador del format en la seua tornada.

La pròxima entrega del reality show arribarà amb un nou equip de presentadors, compost per Carlos Sobera, que afrontarà la seua segona experiència en Secret Story després de conduir la Cuenta atrás de la nit dels dimarts; Sandra Barneda, actualment al capdavant de la quarta edició de La isla de las tentaciones; y Toñi Moreno, que debutarà com a conductora d’un format de telerealitat.

L’aposta per Sobera com a rostre principal resulta d’altra banda lògica, si tenim en compte la importància que ha pres especialment l’últim any no només com a imatge de l’entreteniment de la companyia, com a mestre de cerimònies de First Dates i també en el fallit rellançament de El precio justo; sinó també per als reality shows: de fet, ja es va encarregar de conduir la final de Supervivientes 2021, que va tenir lloc en plenes vacances de Jorge Javier. També va cobrir recentment la baixa per malaltia del català en una altra gala de Secret Story.

No s’ha d’oblidar, tampoc, que durant aquesta primera edició de Secret Story ha guanyat en protagonisme, especialment en haver de plantar cara a alguns concursants i veure’s "escatxigat" per algunes de les polèmiques del format. De la mateixa manera, aquest estiu també va ser escollit per conduir la controvertida gala Ahora, Olga, en la qual|que Olga Moreno (a la fi guanyadora de Supervivientes) es va asseure a contestar a algunes de les acusacions realitzades per Rocío Carrasco en Rocío. Contar la verdad para seguir viva. 

Ara, suma galons i es converteix en el rostre principal d’un format que es renova també amb l’entrada en escena de dos dones. D’una banda, Barneda, que també atresora experiència sobrada en l’àmbit del reality show, havent estat al capdavant dels debats de Supervivientes y Gran Hermano VIP en anys previs, i estant ara als comandaments en solitari de tots els espais del segell Tentaciones a Mediaset.

Per un altre, Moreno, que torna a col·locar-se en primera línia en Telecinco, després d’haver-se encarregat de les substitucions estiuenques d’Emma García en Viva la vida, i en un moment particularment prolífic, amb la conducció de les edicions de Gente maravillosa de Canal Sud i Telemadrid i amb la recent participació com a productora executiva al documental Dolores. La Verdad Sobre El Caso Wanninkhof a HBO Max.

tracking