SEGRE

OBITUARI

Mor Carlos Marín, cantant d''Il Divo', als 53 anys

Els components del conegut grup musical confirmen la mort del seu company que feia diversos dies que estava ingressat en un hospital del Regne Unit.

Carlos Marín

Mor Carlos Marín, cantant d''Il Divo', als 53 anysEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carlos Marín, el cantant espanyol integrant del grup musical Il Divo, ha mort als 53 anys després de ser ingressat fa uns dies per la covid. Marín es trobava en la Unitat de Cures Intensives (UCI) d’un hospital de Manchester (Regne Unit) a causa d’aquesta malaltia, entubat|intubat i en coma induït, segons han publicat diversos mitjans de comunicació britànics.

"Amb gran pena|tristesa els fem saber que el nostre amic i soci Carlos Marín ha mort. Els seus amics, familiars i fans ho trobaran a faltar. Mai no hi haurà cap altra veu o esperit com Carlos", ha assenyalat el grup musical en xarxes socials. A conseqüència d’això, Primer Beat Producciones va anunciar l’ajornament fins el 15 de juny de 2022 del concert que s'havia de celebrar al Coliseum d’A Coruña el proper 22 de desembre.

Il Divo va ser fundat pel prestigiós Simon Cowell, el mateix d’One Direction, després d’imaginar que un quartet líric íntegrament masculí tindria possibilitats versionant cançons mítiques. Marín, que s’havia forjat una carrera|cursa prèvia com a actor de musicals com "Els miserables" o "La bonica i la bèstia", va entrar el 2003 a formar part d’aquest projecte, per al qual també van ser contractats Urs Bühler, Sébastien Izambard i David Miller.

Junts han publicat fins el moment nou discos d’estudi, des de l’homònim "Il Divo" (2004) fins el més recent "For Once In My Life: A Celebration of Motown" (2021), amb els quals ha aconseguit vendre prop de 40 milions de còpies a tot el món. En solitari, l’any passat va publicar un disc en solitari titulat "Portrait" en el qual s’atrevia a versionar "Bohemian Rhapsody" de Queen, entre altres èxits.

Els seus tres companys, David Miller, Sebastien Izambard i Urs Bühler han recordat  que durant 17 anys han estat junts en "aquest increïble viatge d’Il Divo" i han assegurat que trobaran a faltar el seu "estimat amic". "Esperem i resem perquè la seua bonica ànima descansi en pau. Amb amor David, Sebastien i Urs", escriuen en un missatge a xarxes socials. 

tracking