SEGRE

Sort ven una sèrie d'un quart premi i una altra d'un cinquè

El 86.148, agraciat amb la grossa, venut principalment a l’estació d’Atocha || Un dècim d'un cinquè premi ha recaigut a Almacelles

Aya Ben i Alexander René, dos dels nens de la residència de San Ildefonso, que han cantat el segon i un cinquè premi.

Aya Ben i Alexander René, dos dels nens de la residència de San Ildefonso, que han cantat el segon i un cinquè premi.Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

 

Aquesta informació subministrada per SELAE és provisional i podria estar subjecta a errors. Per a l'assignació de premis només serà vàlid el contingut del Sistema Informàtic Central de SELAE.

L’administració de La Bruixa d’Or de Sort ha venut una sèrie del 42.833, el primer dels dos quarts premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 200.000 euros a la sèrie (20.000 euros per dècim). El premi, repartidíssim, també ha recaigut amb una sèrie a Vila-seca, a Tarragona.

El número va ser cantat a les 10.59 hores al novè filferro de la quarta taula. La nena dels 'miiiil euros’ i que va cantar la grossa el 2018, Aya Ben Hamdouch Chaaraqui, i el nen que va cantar la grossa l’any passat, Alexander René Herrera, han cantat aquesta vegada número i bola d’aquest primer quart premi, a més del segon premi, i Judith García Benítez i Natalia Rodríguez Liriano, han extret boles.

Sort també ha repartit una sèrie del 24.198, el quart dels cinquens premis, amb 6.000 euros per cada dècim.

Almacelles ven un dècim d'un cinquè premi

El punt de venda situat al número 83 del carrer Major d'Almacelles ha venut un dècim de l'últim número en sortir al sorteig, el 89.109, el vuitè dels cinquens premis. El número ha estat molt repartit per localitats de tot l'Estat, amb 6.000 euros per a cada bitllet.

El 86.148, la grossa de Nadal

El número 86.148 ha estat agraciat amb la grossa de Nadal, dotat amb quatre milions d’euros per sèrie (400.000 euros per dècim). Ha sortit a les 12.12 del matí i s’ha venut a l’Estació d’Atocha de Madrid, 129 sèries a la terminal del AVE, Las Palmas de Gran Canària (40 sèries) i unes sèrie respectivament a Santoña (Cantàbria), Ayamonte (Huelva) i el carrer Toledo de Madrid.

El segon premi, íntegre en Basauri

El número 72.119 ha resultat premiat amb el segon premi, dotat amb 1.250.000 euros a la sèrie. Aquest segon premi ha recaigut íntegrament en l’administració número 3 de Basauri (Biscaia), amb 171 sèries.

En el Sorteig de Nadal 2021 s’han posat a la venda un total de 172 milions de dècims. Per tant, l’emissió assoleix els 3.440 milions d’euros, dels quals es reparteix un 70% en premis, és a dir, que reparteix 2.408 milions d’euros en premis.

tracking