SEGRE

ESNOTICIA

El segon premi elegeix Basauri, on deixa una pluja de 150 milions

Venut sobretot a un club d'handbol

Clients de l’administració del carrer Nagusia de Basauri, després de repartir el segon premi, el 72119.

Clients de l’administració del carrer Nagusia de Basauri, després de repartir el segon premi, el 72119.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El segon premi, venut íntegrament per una administració de Basauri, va quedar repartidíssim al vendre’s 120 sèries a través de participacions d’un club d’handbol de la localitat biscaïna, la qual cosa representa 150 milions d’euros, així com alguns dècims a finestreta. El número 72119, que va ser cantat a les 10.48 hores al cinquè filferro de la quarta taula, va ser distribuït en la seua totalitat per l’administració número 3 de Basauri, que tenia assignades 172 sèries, malgrat que no les havia venut del tot. Cada sèrie va ser premiada amb 1.250.000 €.

Des de l’administració del carrer Nagusia, María José, la responsable, va explicar que pràcticament la totalitat la va vendre a un club d’handbol en participacions, amb només alguns dècims comprats “a última hora” a finestreta. Es tracta de la segona ocasió en què l’administració biscaïna ven el segon premi de la Loteria de Nadal, després de repartir-lo el 1997. A l’administració van mostrar la seua “alegria” per aquest nou premi, malgrat que no es van quedar amb cap dècim o participació.

No obstant, va subratllar que per a elles ja és “molt” perquè donant aquest premi “ja ens ha tocat”. José Manuel, un dels membres de la directiva del Basauri Eskubaloi Taldea, va explicar que van vendre gairebé “27.000 € en participacions de 2,40 €, amb recàrrec de 60 cèntims per sanejar el club” que ara, com que s’han quedat també alguna cosa, està “una mica més sanejat”. Una de les premiades, Estefani, va relatar que estava estudiant quan va escoltar un premi en el sorteig i va veure que “efectivament era el nostre número”.

“És una bona empenta i ho necessitàvem després d’aquest temps en què no hem anat ni cap enrere ni cap endavant.”.

tracking