SEGRE

Crisi política a Vinarós per un amic invisible macabre: un regidor socialista li regala un cap de xai a una regidora de Podem

Ana

Crisi política a Vinarós per un amic invisble macabre: un regidor socialista li regala un cap de xai a una regidora de Podem

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora d'Agricultura i Pesca i segona tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Vinarós (Castelló), Anna Fibla, va tenir una macabra sorpresa durant l'amic invisible de l'equip de govern. El seu regal era  "una caixa gran", en què posava "Producte de proximitat". A l'obrir-la, va trobar "un tàper de plàstic amb 15 o 16 ulls de xai". Impressionada, explica, va seguir mirant i va veure "el cap d'un xai degollat", a més de sang i verdures podrides.

A l'hora de descobrir qui havia fet cada regal, Fibla va saber que el seu l'havia fet el regidor d'Urbanisme, José Chaler, amb qui forma govern. Fibla pertany a Tots som Vinarós, candidatura municipalista de Podem i ja han demanat el cessament de Chaler en una roda de premsa restransmesa per Maestrat TV a la qual també ha assistit per mostrar el seu suport la diputada d'Unides Podem al Congrés, Marisa Saavedra, que ha lamentat que "no és una broma entre amics, sinó un gest polític", i un "assetjament inadmissible".

Fibla ha explicat als mitjans de comunicació que fa dos anys i mig que estan en coalició amb el PSPV-PSOE, a qui acusa de  "manipulació, obstrucció d'accés a la informació i menyspreu".

"La gota que ha fet vessar el got", segons la regidora, ha estat el que va passar just després de l'últim ple de dimarts passat, en què s'havia organitzat el lliurament de regals de l'amic invisible entre els membres de l'equip de govern. Fibla es va sentir molt "atacada" davant un fet "tan cruel" que "no desitja a cap persona". Segons Fibla, aquesta actuació trenca encara més la relació que les dues forces polítiques tenen al si del govern municipal.

tracking