SEGRE

6 remeis per ajudar amb els empatxos de Nadal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nadal és una època de reunions familiars, amb companys de feina o amics, regals i sobretot hores d’estar assegut en una taula menjant de manera molt seguida. Amb freqüència apareixen símptomes com la inflor d’estómac, ardors, indigestió o nàusees a causa de l’excés de menjar en un període de dies poc extens.

A continuació, t’expliquem alguns remeis per combatre i sentir-se millor en aquestes dates.

Infusió de gingebre

Millora les digestions pesades. Alleuja la inflor estomacal, les nàusees i els gasos que poguessin produir-se.

Infusió de camamilla

Els seus beneficis són l’alleujament de l’estrès i ansietat, i redueix la possible inflamació, relaxa els músculs estomacals i fa que la inflor millori. Es pot prendre després de menjar, amb un màxim de tres vegades al dia.

Infusió de menta

És una de la més adequada per al sistema digestiu. Neutralitza l’excés dels àcids que produeixen les molèsties estomacals. Amb freqüència la més presa és la menta poliol, que ajuda a expulsar gasos i a la secreció de bilis.

Prendre un vas d’aigua

Ajuda a relaxar l’estómac i a reduir possibles inflamacions. A més, és important mantenir-se hidratat, ja que ajuda la digestió. Una hidratació insuficient farà el procés digestiu més lent.

Llimó

Pot prendre’s amb altres infusions i fins amb aigua. Disminueix la inflamació, ardor i dolor estomacal.

No fer exercici

És millor fer repòs o caminar només una mica.

Aquests són remeis casolans per millorar l’empatx dels grans menjars en aquestes dates. En el cas que els símptomes i molèsties persisteixi, és convenient acudir a un metge.

tracking