SEGRE
Yorkshire Terrier.

Les races de gossos que més lladren

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hi ha determinades races de gossos que que són més sorolloses que d’altres. Un dels que més lladren és el Yorkshire Terrier. Es tracta d’un gos molt sobreprotector que lladra molt cada vegada que nota una cosa estranya, de tal manera que d’una banda és positiu perquè pot servir per vigilar la casa.

Els beagle són una raça de gos de mida petita a mitjà. Són a moltes llars|cases malgrat que lladren molt i que pot ser difícil d’entrenar. Pot ocórrer|passar que no compleixi ordres quan ha detectat una cosa que va cridar la seua atenció.

El Fox terrier, originari d’Anglaterra, s’utilitzava per fer sortir a les guineus dels seus caus per poder ser perseguits per gossos de rastreig. Es tracta d’un gos llest, que té una gran bravura que demostra en ocasions a través d’aquests excessius lladrucs.

El West Highland white terrier és una altra de les races de gossos que més lladren. Es tracta d’una raça canina que es va originar en les Terres Altes del Oest d’Escòcia. És amistós i de caràcter equilibrat, però sempre que sigui socialitzat adequadament. Tanmateix, ocorre|passa molt que pateix ansietat per separació. Aquest és el motiu pel qual lladren en excés.

El Schnauzer miniatura és la versió petita de la raça canina d’origen alemanya Schnauzer, sorgit a Alemanya a la segona meitat del segle XIX per combatre els rosegadors. Per aquest instint caçador, pot lladrar en excés quan percebi que una cosa que es mou de manera "sospitosa".

El chihuahua, originari de Mèxic, és una de les races de gossos més antigues del continent americà, a més de ser el gos més petit del món. Respecte al seu caràcter, encara que se’ls considera febles i fràgils, amb l’entrenament correcte i la socialització poden resultar en un animal de companyia excel·lent. A través d’aquest entrenament i educació s’han de controlar els seus excessius lladrucs.

Respecte al Silky terrier australià, es tracta d’una raça canina petita de tipus terrier. Conserva forts instints de caçador i tendeix a lladrar per qualsevol cosa. Es pot controlar a través de l’educació, però sempre tindrà aquesta tendència.

tracking