SEGRE

Dotze aplicacions de mòbil per fer bromes el Día dels Innocents

Dotze aplicacions de mòbil per fer bromes el Día dels Innocents

Dotze aplicacions de mòbil per fer bromes el Día dels Innocents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Existeix un gran ventall d’aplicacions innovadores pensades per als més bromistes, des de crear converses buides o falses fins a trucades de Whatsapp automàtiques i sons molestos. La llista és interminable...

Blank Messages és una aplicació que permet enviar missatges en blanc per Whatsapp. D’aquesta manera, el destinatari rebrà notificacions de missatges, però quan entri a l’aplicació no hi haurà cap text. 

Amb l’ajuda de portals com 12minutos.com, pots crear les teues pròpies notícies falses gràcies a diverses plantilles.

Fer creure a les teues víctimes que se’ls ha trencat la pantalla del mòbil és una bona manera de gastar-los una broma original sense que se l’esperin, més encara si els fas creure que el mòbil que han trencat és el de l’altra persona. L’app Broma simula una pantalla trencada i permet configurar el retard perquè aparegui just en el moment que la víctima té el mòbil a les mans.

Juasapp genera trucades automàtiques. Es pot triar la broma que vulguem i el destinatari rebrà una trucada amb un enregistrament en el qual intentaran riure's d'ell en relació amb el tema triat. Quan la trucada s'hagi acabat, podràs escoltar la reacció del teu amic i fins i tot compartir-la amb altres usuaris en xarxes socials. La primera broma és gratuïta. Les trucades es fan des d’una centraleta, per tant el destinatari no reconeixerà el telèfon.

Fake Conversation simula de manera gairebé perfecta les finestres de conversa de WhatsApp, d’aquesta manera, es pot elaborar una conversa amb el contingut desitjat. Per exemple, es pot simular una conversa amb un tercer amic en comú que hagi explicat alguna cosa difícil de creure. O fins i tot que has estat parlat per WhatsApp amb un personatge famós. Pots simular fins i tot les fotos que us hàgiu enviat mútuament per fer-ho més realista. L’app també compta amb la possibilitat de realitzar trucades i missatges de veu falsos.

Yazzy és molt similar a l’aplicació anterior però en aquest cas també es pot simular converses per altres aplicacions de missatgeria i xarxes socials com Twitter, Facebook, Instagram o Telegram, a més de WhatsApp, així la broma és més creïble.

A Vacilapp es pot escollir entre diverses bromes i el destinatari rebrà una trucada des d’una centraleta. L’app ofereix diversos acudits i bromes, així com opcions de personalització, amb què podem fer la broma més creïble. També és possible gravar les seues reaccions i enviar-les per WhatsApp o per altres xarxes socials.

Aplicacions com|com a WhatsFake o WhatsJoke són perfectes per simular converses falses: des de fer-se passar per un mafiós fins fingir que ets un amant.

Bocina Real és l’app més fàcil d’utilitzar, però també la més molesta. L’únic que cal fer és tocar la botzina per donar un ensurt de mort a les persones que estan amb tu. També pots activar la detecció de sons perquè soni de forma automàtica quan hi hagi soroll. Inclou diversos sons realistes, com una botzina, un tren o un vaixell.

Voicemode Clips permet crear continguts únics a través d’una àmplia selecció d’efectes que canvien la veu. La selecció de veus disponibles inclou diverses opcions d’efectes de robot, d’home a dona, veus de por o, fins i tot, veus inspirades per famosos i personalitats populars.

Don't touch my phone (no toquis el meu telèfon) és un aplicació d’alarma de moviment per espantar les persones que intentin tocar el teu telèfon. Els apareixerà un missatge de veu que els sorprendrà i s’emportaran un bon ensurt.

tracking