SEGRE

La dona d'Antonio Resines, Ana Pérez-Lorente, actualitza l'estat de l'actor

L’actor Antonio Resines.

L’actor Antonio Resines.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dijous passat dia 23 es va saber que Antonio Resines estava ingressat a l’UCI per complicacions derivades del Covid-19. L’actor, de 67 anys, és a l’hospital Gregorio Marañón de Madrid des del dimecres 22 de desembre, i ja va transcendir que no estava intubat, però sí que necessitava oxigen i el seu estat era estable.

La seua dona, la productora i directora de cine Ana Pérez-Lorente, va respondre a la pregunta de Ya es mediodía en Telecinco sobre com evoluciona el seu marit: "Segueix estable. Cal tenir paciència i que continuï estable és la bona notícia. No volem donar més detalls, moltíssimes gràcies." El mateix programa presentat per Sonsoles Ónega ha afegit que l’actor "està estable dins de la gravetat, conscient, i no necessita ventilació mecànica".

Antonio Resines esperava la tercera dosi de la vacuna, per la qual cosa la protecció adquirida amb les dos primeres dosis ha estat definitiva per salvaguardar la seua salut ja que és un pacient considerat de risc per haver tingut un càncer de colón, una artritis psoriásica i una angina de pit.

tracking