SEGRE

El tortell de reis de la pastisseria Jordana de Tàrrega, entre els millors de Catalunya

El tortell de la pastisseria Jordana de Tàrrega.

El tortell de reis de la pastisseria Jordana de Tàrrega, entre els millors de CatalunyaPastisseria Jordana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pastisseria Jordana de Tàrrega va ser finalista de la segona edició del concurs del Millor Tortell Clàssic de Reis de Catalunya organitzat per l’obra social Ernest Verdaguer de la plataforma Panàtics amb el suport de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Forners. Aquest any el guanyador va ser Forn Tarraconense, de Tarragona, mentre que el segon classificat, Forn Gil, i el tercer, Pastisseria Carrió, eren de Barcelona.

Des de l’organització van assenyalar que la participació en el concurs va ser “tot un èxit” ja que més de seixanta forners i pastissers de tot Catalunya es van inscriure en la competició amb més de 100 tortells, amb participació de la fleca Pa- PanBread de Lleida –nominada una de les 80 millors fleques de l’estat i que a més forma part de la Ruta del Bon Pa de Catalunya–, Xocolatí de les Borges Blanques i la Pastisseria Forn Germans Ribes de Torrefarrera. El jurat va estar format per Sor Lucía Caram i els forners i pastissers Sergi Vela, Arturo Blanco, Enrique Medina i Pere Fàbrega, Carles Mampel, Andreu Galcerán, Toni Valls i Albert Arvat.

A més, ja que la segona finalitat d’aquest concurs és la part solidària, els tortells participants es van repartir entre la Fundació del Convent de Santa Clara de Manresa, el Chiringuito de Dios del Raval i altres menjadors socials de la ciutat de Barcelona.

tracking