SEGRE

Gerard Piqué publica la seva nòmina a Twitter

D’aquesta manera va respondre a Lluís Canut, que afirma que cobra 28 milions d’euros anuals

Gerard Piqué, a ‘El Hormiguero’.

Gerard Piqué, a ‘El Hormiguero’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

2.328.884,39 euros nets. Aquests gairebé dos milions i mig d’euros suposen el 50% de la nòmina neta anual de Gerard Piqué al FC Barcelona, segons ha revelat el mateix jugador mostrant a Twitter el que sembla un apunt del seu compte corrent. La nòmina completa per temporada se situaria per tant, d’acord amb el mateix Piqué, en alguna cosa mes de 4,6 milions nets.

Piqué assegura que fa públic la dada per desmentir al periodista Lluís Canut, que en el programa Onze d'Esport3 estava comptant qui són els més ben pagats en un moment en el que el club travessa una delicada situació econòmica i esportiva. En concret, Canut havia assenyalat que la nòmina de Piqué és la més elevada i ascendeix 28 milions d’euros bruts anuals.

L’afirmació ha motivat la indignació de Piqué, que ha volgut deixar-la patent en el text que acompanya a l’apunt comptable. "Personatges com a aquest cobrant d’una televisió pública per defensar els seus amics. Aquí tens el 50% de la meua nòmina cobrada a 30 de desembre. Respecta’t una mica", retreu al periodista al seu tuit.

Lluís Canut estava explicant en pantalla que provava de desmentir que jugadors com Coutinho o Dembelé, més qüestionats per l’afició, no són en realitat els més ben remunerats. El periodista detallava que parteix les quantitats acordades entre Piqué i les directiva que s’abonen en diferit; és a dir, després fins i tot que hagi abandonat l’equip. Al final, sosté Canut, se li pagaria a més una prima de finalitat per compensar aquest retard en els cobraments.

La de Piqué ha estat la reacció més sonada, però no l’única. "Les quantitats a les que fa referència la informació són errònies, no s’ajusten a la realitat", ha expressat el Barça en un comunicat. El club que ara presideix Laporta recorda que tant Piqué com Busquets i Alba, els jugadors que també havien estat assenyalats en la informació com en la cúspide dels salaris, es van retallar el sou per ajudar el moment econòmic del club.

"És fals que els jugadors només hagin diferit el 100% del seu salari. Els Srs. Piqué, Busquets i Alba van renunciar a part del seu sou quan van firmar l’última renovació contractual l’estiu passat. Considerem improcedent, poc professional i que s’ha actuat amb mala fe quan s’ofereix aquesta informació com a certa i veraç i lamentem que es facilitin dades d’aquest tipus que afecten al dret personal dels jugadors i que mereixen, quan són certs, la més alta confidencialitat", conclou el Barça.

tracking