SEGRE

Les xarxes socials critiquen el nou tema de Rosalía, 'Hentai'

La cantant n'ha avançat un tros des de Baqueria, on ha passat el cap de setmana amb la seva parella, Raw Alejandro

Rosalía esquia a Baqueira

Rosalía esquia a Baqueira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lletra de 'Hentai', la nova cançó que ha avançat Rosalía del seu pròxim disc 'Motomami', que es publicarà aquest 2022, ha indignat alguns dels seus fans, que l’han criticat durament. La cantant catalana ha compartit a través de TikTok un vídeo en el qual se la pot veure a l’estació d’esquí de Baqueira, on ha passat el cap de setmana per l’aniversari de la seua parella, el cantant Rauw Alejandro, cantant part de la nova lletra.

Les crítiques incideixen en el títol de la cançó, que en japonès significa "pervertit" i s’utilitza per referir-se a un tipus de cine d’animació de contingut pornogràfic i, sobretot, en el contingut en si de la lletra: “Te quiero ride, como a mi bike / Hazme un tape, modo Spike [Lee] / Yo la batí, hasta que se montó / segundo chingarte, lo primero Dios”.

En pocs minuts Rosalía s’ha convertit en trending topic a Twitter, on milers de persones han mostrat el seu disgust amb la lletra:

La cantant no s’ha quedat callada davant de les crítiques i ha respost amb contundència:

Rosalía presentarà el seu nou disc, 'Motomami', aquest 2022. Un treball del qual ja s’han pogut sentir alguns avançaments com 'La fama', que interpreta amb The Weeknd o 'Saoko', en la qual ret homenatge a Daddy Yankee.

tracking