SEGRE

Posposen l'estrena de l'últim projecte d'Antonio Resines, que segueix a l'UCI per Covid

L’actor Antonio Resines.

L’actor Antonio Resines.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antonio Resines va ingressar el passat 22 de desembre en la unitat de cures intensives (UCI) del Hospital Universitario Gregorio Marañón de Madrid després de ser encomanat per coronavirus i patir complicacions.

Encara que amics i familiars han traslladat aquests dies missatges de tranquil·litat, explicant que l’intèrpret està estable, a causa de la seua delicada situació s’ha decidit posposar l'estrena del seu últim projecte, la sèrie Sentimos las molestias, segons han confirmat fonts de Movistar+. L’estrena de la ficció, protagonitzada per Antonio Resines i Miguel Rellán, estava prevista al febrer.

Poc se sap sobre l’estat de salut d’Antonio Resines des que és a l'hospital. En el moment de l'ingrès va transcendir que el motiu era una insuficiència respiratòria aguda a causa d’una pneumònia bilateral amb pronòstic greu, provocada per la covid, encara que l’actor no va requerir ventilació mecànica invasiva.

La seua dona, Ana Pérez, va dir fa uns dies que el seu marit es troba estable: “Segueix estable. Cal tenir paciència i que continuï estable és la millor notícia”. Jesús Calleja, bon amic de Resines, també va assegurar a Sálvame que l'actor “està remuntant”.

tracking