SEGRE

El Govern alemany condemna el conductor que es va gravar a 417 km/h amb un cotxe de luxe

Un Bugatti Chiron.

El Govern alemany condemna el conductor que es va gravar a 417 km/h amb un cotxe de luxe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern alemany ha criticat l’actuació del multimilionari txec Radim Passer, que es va gravar al volant del seu Bugatti Chiron a 417 quilòmetres/hora en una Autobahn. Aquest vehicle superesportiu compta amb un motor W16 de 8 litres en posició central, de 1500 cv, que li permet accelerar de 0-100 km/h en tan sols 2,5 segons.

Volker Wissing, Ministre de Transport alemany, va dir en un comunicat que "rebutja qualsevol comportament en el trànsit que condueixi o pugui conduir a posar en perill els usuaris de la via". "Tots els usuaris de la carretera han de respectar les normes del reglament", afegeix en el comunicat. El fet que es puguin arribar a velocitats tan altes a les Autobahn, no significa que s’hagi de fer, assenyala el govern alemany.

Aquesta no és la primera vegada que Radim Passer, que té un patrimoni net de 309 milions de dòlars segons la revista especialitzada Forbes, realitza aquest tipus de pràctiques al volant: ja havia arribat als 402,5 quilòmetres/hora també amb un Bugatti.

tracking