SEGRE

Antonio Resines abandona aquest divendres l'UCI després d'un mes ingressat per covid

L’actor Antonio Resines.

L’actor Antonio Resines.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antonio Resines, de 67 anys, sortirà molt previsiblement aquest divendres de la Unitat de Cures Intensives (UCI) del Hospital Gregorio Marañón, on ha estat ingressat més d’un mes pel coronavirus. Així ho ha confirmat a través del seu compte de Twitter la també actriu i amiga de Resines Fiorella Faltoyano:

La notícia comunicada per l’actriu Fiorella Faltoyano ha estat celebrada per molts amics, companys i aficionats al cine.

Resines va haver de ser ingressat el passat 22 de desembre a l’hospital madrileny per les complicacions derivades de la covid, tal com va informar en el seu dia la seua parella, Ana Pérez-Lorente. A més, va confirmar que l’actor havia rebut dos dosis de la vacuna contra el coronavirus i ja tenia cita per rebre la tercera de reforç.

La situació en algun moment va arribar a ser preocupant, com quan el passat 28 de desembre Santiago Segura va publicar a Twitter: "El seu estat és delicat i sembla que haurà de passar a l'UCI la Nit de Cap d’Any. Antonio és una de les persones més maques, simpàtiques, assequibles, positives i generoses que m’he trobat en aquesta professió. Crec a més que la seua forma de ser traspassa als seus personatges i això fa que la gent el vulgui i l’apreciï fins i tot sense conèixer-lo, perquè transmet proximitat i genera bon rotllo. Treballar amb ell és un plaer. És un gran company amb qui és difícil avorrir-se", comentava l’actor, director i humorista, amic de Resines.

La seua companya de professió Loles León va donar aviat notícies esperançadores: “haurà de fer molt temps de recuperació i de tot, però està molt millor i ja ha sortit del més dur i ho ha aconseguit. Jo n'estava segura, estava convençuda que ell lluitava i se'n sortiria perquè Antonio és Antonio Resines i ell podia”.

El passat dia 11, Jesús Calleja donava bones notícies sobre l’estat de salut de l’actor a l'assenyalar que "està remuntant" de la pneumònia provocada pel coronavirus. El lleonès va afirmar que havia parlat amb l’esposa de Resines i que li havia transmès que hi havia "fet una millora bona". L’aventurer i conductor de Planeta Calleja va concloure|acabar: "Ja està remuntant i avui el comunicat mèdic era bo. Anem amunt".

Al llarg d’aquestes setmanes han estat molts els rostres coneguts que han parlat d’ell i li han enviat molt suport, però sempre respectant la petició de la família. Diumenge passat, al plató de 'La Roca', Cayetana Guillén Cuervo assegurava que Resines "està millor".

tracking