SEGRE

Arriba la final del Benidorm Fest

Aquesta nit sabrem qui serà el representant d’Espanya a Eurovisió

Un moment de l’actuació de Rigoberta Bandini a l’escenari del Benidorm Fest.

Un moment de l’actuació de Rigoberta Bandini a l’escenari del Benidorm Fest.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Queden menys de 24 hores perquè el Benidorm Fest obri les portes de la gran final amb Tanxugueiras, Chanel, Gonzalo Hermida, Rayden, Xeinn, Varry Brava, Blanca Paloma i Rigoberta Bandini com a finalistes. RTVE ha revelat els últims detalls que faltaven per saber de l’esdeveniment que ha aixecat passió entre els eurofans malgrat els contratemps i la diferència de criteri per qui serà el guanyador.

Una de les grans sorpreses serà el paper que jugarà Blas Cantó, el nostre representant a Eurovisió el 2021, que serà l’encarregat d’entregar el micròfon de bronze al guanyador del Benidorm Fest.

Entre les actuacions, els espectadors podran disfrutar en directe amb la participació des de l’escenari de Pastora Soler, Nia, Nyno Vargas, Melani García i Levi Díaz. El grup Mocedades, que va representar a Espanya al festival d’Eurovisió de 1973, actuarà a la gran final minuts abans de conèixer el representant d’Espanya en Eurovisió 2022. L’última de les actuacions de la gran final estarà protagonitzada per Nia Correia, guanyadora d’OT 2020 i Nyno Vargas.

Per a aquells que vulguin disfrutar en directe de la final d’avui dissabte, no tenen més que conctarse a TVE per viure l’esdeveniment a partir de les 22:10 de la nit. Prèviament hi haurà assajos generals entre les 15:30 i les 17:30 i a les 21:50 començarà un directe especial en Tik Tok des del backstage del Benidorm Fest.

tracking