SEGRE

Catalunya discriminarà positivament en els ajuts els projectes de recerca liderats per dones

La Trobada anual de #100tífiques ha convocat 450 investigadores i tecnòlogues

Catalunya discriminarà positivament en els ajuts els projectes de recerca liderats per donesGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La propera convocatòria d'ajuts de suport a les activitats de grups de recerca del Govern discriminarà positivament els projectes liderats per dones investigadores. La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, així ho ha anunciat aquest divendres durant la inauguració de la trobada '#100tífiques' de la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació i el Barcelona Institute of Science and Technology. La consellera ha reconegut la necessitat de visibilitzar el talent femení. El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez Cambray, ha destacat la importància d'apassionar les nenes en la ciència i la tecnologia a partir de la motivació, la presència més destacada en mitjans de comunicació i xarxes socials i l'establiment de referents.

La Trobada anual de #100tífiques ha convocat 450 investigadores i tecnòlogues. El programa amb el mateix nom vol apropar la ciència a l'escola posant en valor l'aportació d'investigadores i tecnòlogues.

El programa compta amb 450 científiques, dels àmbits públic i privat, que impartiran xerrades l'11 de febrer, Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, a més de 400 escoles de tota Catalunya.

tracking