SEGRE

GUIA

Editen un catàleg per promocionar el patrimoni de l'Urgell

El consell comarcal el va presentar ahir a l'espai Molí Vell de Bellpuig

Representants del consell comarcal de l’Urgell amb el catàleg.

Representants del consell comarcal de l’Urgell amb el catàleg.CONSELL COMARCAL DE L’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell comarcal de l’Urgell va presentar ahir a l’espai Molí Vell de Bellpuig L’Urgell, patrimoni que inspira!, un catàleg editat per l’àrea de Turisme de l’entitat amb la finalitat de posar en relleu el patrimoni cultural del territori. D’aquesta manera, la publicació es divideix en quatre apartats: la cultura de l’aigua, la pedra, la memòria històrica i els espais visitables, en els quals documenta amb imatges i textos la història de diferents llocs relacionats amb cada temàtica, com el castell de Maldà o el Pilar d’Almenara, entre altres zones d’interès turístic. El catàleg té 110 pàgines i està dissenyat per l’empresa Estudi Daw.

Fins al moment se n’han editat 300 exemplars en paper, que es distribuiran de manera selectiva entre diferents agents turístics i comarcals del territori. També estarà disponible al web de Turisme Urgell en format pdf. El disseny i la impressió d’aquest document ha suposat un cost total de 2.900 euros i ha tingut el suport de la diputació de Lleida i el Patronat Intercomarcal de Turisme Ara Lleida.Paral·lelament, el consell comarcal de l’Urgell també ha redissenyat el web de Turisme, al qual ha donat una imatge més actualitzada i atractiva.

En aquest sentit, s’ha ampliat i actualitzat el contingut per oferir una pàgina web completa que inclou un recorregut per la història i geografia dels diferents pobles de la comarca de l’Urgell, així com una videoruta a través de la vall del Corb.

tracking