SEGRE

SUCCESSOS SOBREDOSI

Detenen el fill de Paul Auster per la mort del seu nadó

Daniel Auster.

Daniel Auster.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El fill del famós escriptor Paul Auster, Daniel Auster, va ser detingut divendres passat a Nova York per la mort de la seua filla de deu mesos a causa d’una sobredosi. Els fets es remunten a l’1 de novembre passat. Segons mitjans locals, Daniel Auster, de quaranta-quatre anys, estava cuidant la seua filla Ruby quan va trucar a la policia perquè anessin a la seua residència a Brooklyn.

Els serveis d’emergència van trobar la nena inconscient i la van traslladar a un hospital, on només van poder confirmar la seua mort. L’autòpsia ha revelat ara que la menor va patir una sobredosi de fentanil i heroïna, però es desconeix com va ingerir les drogues. Auster ha estat acusat d’homicidi involuntari i d’homicidi negligent.

L’home compta amb antecedents penals relacionats amb les drogues. El 1996, va estar relacionat amb un assassinat en un club nocturn novaiorquès, en el qual el promotor Michael Alig i un còmplice van matar i van esquarterar un traficant de drogues i van llançar el seu cos al riu Hudson. El seu pare, Paul Auster, és un conegut novel·lista, autor d’El llibre de les il·lusions, La trilogia de Nova York o Leviatan, i guanyador el 2006 del premi Príncep d’Astúries de les Lletres.

tracking