SEGRE

ACCIDENT

Alec Baldwin va assajar amb la pistola abans de la mort de Halyna Hutchins

L’oficina del xèrif de Santa Fe difon un vídeo en el qual es veu l’actor treure de la seua jaqueta un revòlver apuntar cap a la càmera i repetir l’acció per segona vegada

Alec Baldwin va assajar amb la pistola abans de la mort de Halyna Hutchins

Alec Baldwin va assajar amb la pistola abans de la mort de Halyna HutchinsEFE/ Erik Thomas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor Alec Baldwin va assajar prèviament amb el revòlver del qual sortiria la bala que va acabar amb la vida de la directora de fotografia Halyna Hutchins, durant l’enregistrament de la pel·lícula "Rust" el passat mes d’octubre a Nou Mèxic (Estats Units).

L’oficina del 'xèrif' de Santa Fe (capital de Nou Mèxic) va fer públiques aquest dilluns unes imatges en les quals es veu Baldwin assegut al banc d’una església, durant el mateix dia de rodatge en què va morir Hutchins, i immediatament treu de la seua jaqueta la pistola, apunta cap a la càmera i repeteix l’acció una segona vegada.

Tanmateix, l’actor ha mantingut en els seus testimonis que mai no va prémer el gallet fins el moment de gravar la fatídica escena. El material que ara ha difós l’oficina del 'xèrif' consta de vídeos d’assajos en el set d’enregistrament, missatges de text o entrevistes de testimonis amb els investigadors.

Entre elles, la del director del film, Joel Souza, qui va resultar ferit a l’espatlla després que el projectil traspassés el tors d’Hutchins, i al qual es pot veure en un vídeo a la sala d’emergències explicant a un investigador que l’armera del rodatge, Hannah Gutiérrez-Reed, havia dit que "l’arma era neta".

En aquest punt, també s’ha conegut un missatge de text de la cap d’utilería, Sarah Zachry, en el qual compta un membre del seu equip que el desig de Baldwin sempre havia estat utilitzar armes reals, ja que no li agradaven les "pistoles falses ni ganivets de goma".

Segons l’Oficina del Fiscal del Primer Distrito Judicial de Santa Fe, la investigació encara continua oberta i esperen nous informes per part de l’oficina del 'xèrif' per revisar les proves i prendre una decisió sobre l’acusació penal.

El passat 20 d’abril, l’Administració de Seguretat i Salut de Nou Mèxic ja va multar la productora de "Rust" amb més de 135.000 dòlars per incompliment de les mesures de seguretat durant el rodatge.

tracking