SEGRE

CELEBRACIONS TRADICIONS

Tàrrega recupera la Festa Major de Maig del 12 al 15

En una edició marcada per la normalitat amb 50 activitats || El dissenyador de SEGRE Pepo Curià, autor del cartell oficial

L’ajuntament va presentar el cartell i el programa de la festa major.

L’ajuntament va presentar el cartell i el programa de la festa major.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega celebrarà la seua Festa Major de Maig del 12 al 15 amb mig centenar de propostes que combinaran cultura popular, música, arts escèniques, activitats familiars i gastronomia. “Serà una edició marcada pel retorn a la normalitat després de dos anys de pandèmia en la qual tornarem a omplir els carrers”, va afirmar el regidor de Cultura, Carlos Vílchez.

Per la seua part, l’alcaldessa, Alba Pijuan, va destacar la inauguració dels nous murals de pintura al fresc de Josep Minguell al presbiteri de l’església de Santa Maria de l’Alba i va fer referència al pregó, a càrrec de l’atleta local Josep Ramon Sanahuja (dia 12), que serà “un homenatge a la seua trajectòria”.

Del programa destaquen les propostes vinculades a la cultura popular com la tornada de la Nit del Tararot, un espectacle visual de gran format amb més de 700 persones que emetrà en directe Lleida TV el dia 14 a les 22 hores, l’Eixida o el CorreTossino. En la part musical, dissabte a la nit actuaran Roba Estesa, Lasta Sanca i La Terrasseta de Preixens i divendres serà per a Tesa, Bredda i els DJ Héctor Ortega i Lau.El cartell de les festes és obra del dissenyador de SEGRE Pepo Curià, que s’ha inspirat en l’Àliga de Tàrrega.

La il·lustració dona visibilitat a la diversitat social, ja que l’Àliga porta pins amb els colors de la bandera de l’arc de Sant Martí i la bandera trans.

tracking