SEGRE

Les cançons que sonaran avui a 'Eufòria' i qui les interpretarà

El jurat de la final d’‘Eufòria’.

El jurat de la final d’‘Eufòria’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d'una emocionant gala de repesca, Eufòria segueix endavant amb la dinàmica competitiva: un dels 9 participants que segueixen dins del concurs haurà d'abandonar-lo definitivament. La mecànica de la gala 8, doncs, serà l'habitual: després que el jurat, el VAR musical i els coaches decideixin quins dos concursants es queden a la zona de perill, l'audiència del programa escollirà qui segueix al concurs i qui ha de marxar.

A la gala d'avui, Pedro presentarà Falling, una de les últimes balades de Harry Styles. Scorpio defensarà Ay Mamá de Rigoberta Bandini, un dels temes que van ser proposats al Benidorm Fest per defensar a Espanya al Festival d'Eurovisió 2022. El Joan es posarà en la pell de The Tramps amb Disco Inferno i en Triquell trepitjarà l'escenari amb Enemy d'Imagine Dragons.

L'Estela cantarà un clàssic com Ara que tinc vint anys de Joan Manuel Serrat. La Mariona versionarà en català I will survive de Gloria Gaynor i la Núria presentarà My head & My heart d'Ava Max.

Per últim, els concursants que han tornat a entrar al programa gràcies a la gala de repesca de la setmana passada interpretaran El far del sud de Sopa de Cabra (Edu) mentre que la Clàudia cantarà un tema d'Alanis Morissete, Ironic.

tracking