SEGRE

Retiren un producte d'Aldi per contenir al·lergògens de la llet

llet

llet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Sanitat ha demanat retirar i no consumir entre les persones al·lèrgiques o intolerants als components de la llet una barreja de fruita seca i nabius recoberts de xocolate, procedent d’Alemanya, segons una nova advertència alimentària de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN).

Es tracta d’una barreja, comercialitzada sota la marca comercial Gourmet Finest Cusine, que conté l’al·lergogen llet no inclòs en l’etiquetatge i que s’ha distribuït als supermercats Aldi. D’aquesta forma, el Ministeri de Sanitat recomana als al·lèrgics o intolerants als components de la llet que es abstinguin del seu consum, que no comporta cap risc per a la resta de la població.

Han estat les autoritats sanitàries de Polònia les que han notificat d’aquesta falta d’aquesta informació en l’etiquetatge del producte a la la Xarxa de Alerta Alimentaria Europea (RASFF) per la que, al seu torn, l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha llançat l’advertència alimentària.

Aquesta informació ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) per tal que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

El producte denominat que s’ha demanat retirar dels comerços, denominat A mixture of roasted pecans, roasted and salted almonds and sweetened, dried cranberries in dark chocolatese, es distribueix sota la marca Gourmet Finest Cusine.

tracking