SEGRE

Mor als 67 anys Ray Liotta, protagonista d''Un dels nostres'

Ray Liotta

Mor als 67 anys Ray Liotta, protagonista d''Un dels nostres'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor nord-americà Ray Liotta ha mort als 67 anys, segons ha avançat la publicació Deadline, mentre dormia a la República Dominicana, on estava filmant la pel·lícula Aguas peligrosas

Nascut el 1954 a Nova Jersey, va ser abandonat en un orfenat abans de ser adoptat als sis mesos. Va començar a treballar en sèries de televisió a finals dels anys setanta. Durant els vuitanta va fer el salt al cine per interpretar-ne únicament de secundaris. Fins que va arribar Jonathan Demme i li va oferir un dels papers protagonistes de Algo salvaje (1986), amb Jeff Daniels i Melanie Griffith. Per aquesta pel·lícula va rebre la nominació als Globus d’Or.

Ray Liotta va estrenar la dècada dels 90 amb el paper que marcaria la seua carrera per sempre: Henry Hill, el gàngster que protagonitzava Un dels nostres, de Martin Scorsese, on va compartir rodatge amb Robert De Niro i Joe Pesci.

Entre els papers més destacats de Liotta a partir de llavors figuren els seus personatges de Cop Land (1997), Hannibal (la seqüela de El silenci dels anyells dirigida per Ridley Scott) i Blow (2001), un noir en el qual va treballar amb Johnny Depp Penélope Cruz.  L'actor havia tornat a la gran pantalla recentment amb The Many Saints of Newark, en un repartiment en el que coincidia amb James Gandolfini i el seu fill Michael, Vera Farmiga i Michela de Rossi, entre d’altres. A més, també va treballar en el thriller psicològic Black Bird, l’estrena del qual està prevista per a aquest estiu.

En el moment de la seua mort es trobava en meitat del rodatge de Aguas peligrosas, un thriller dirigit per John Barr.

tracking