SEGRE

Successos

L'exmarit de Britney Spears es cola a casa de la cantant per impedir el seu nou casament

Jason Alexander va ser detingut acusat de violació de domicili i agressió

L'exmarit de Britney Spears es cola a casa de la cantant per impedir el seu nou casament

L'exmarit de Britney Spears es cola a casa de la cantant per impedir el seu nou casamentEFE/PAUL BUCK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’exmarit de la cantant Britney Spears, Jason Alexander, va ser detingut i acusat d’un delicte greu d'assetjamenti se li va imposar una fiança de 100.000 dòlars, després que suposadament intentés colar-se en el casament de l’estrella del pop celebrada la setmana passada.

Segons informa aquest dimarts The New York Post, els fiscals del comtat californià de Ventura també van acusar Alexander, de 40 anys, dels delictes de violació de domicili i de negar-se a sortir d’una propietat privada, vandalisme i agressió. Els jutges del cas han concedit també a Spears una ordre de protecció i allunyament d’Alexander que s’estendrà fins el 13 de juny de 2025. L’acusat es va declarar innocent de tots els càrrecs i va negar totes les acusacions en contra seu, segons el diari novaiorquès.

L’advocat de Spears, Matthew Rosengart, va assenyalar, després de celebrar-se la vista, que les autoritats i els fiscals "clarament s’estan prenent això molt, molt seriosament". "Estic personalment indignat per la qual cosa va succeir", va dir, emfatitzant el càrrec de delicte greu d’aguait. "Aquest és un assumpte seriós", va agregar Rosengart. "Això no és un 'accident de casaments’. Va ser una infiltració, com tots vam veure, per sorpresa".

L’exmarit de Britney Spears va intentar interrompre dijous passat el casament de la cantant amb Sam Asghari, el seu xicot des de fa quatre anys, en accedir a casa seva hores abans que la parella contragués matrimoni en una cerimònia privada.

Alexander va ser arrestat als voltants de la mansió de Spears a Thousand Oaks, i inicialment es va ordenar que el detinguessin amb una fiança de 2.500 dòlars per l’incident.

El detingut, qui va contreure matrimoni amb la intèrpret de "Baby One More Time" el 2004 durant un viatge a Las Vegas (EUA) però va firmar el divorci 55 hores després, va aconseguir accedir a la casa de Spears i gravar els preparatius de l’enllaç.

L’home va aconseguir esquivar el perímetre de seguretat de la mansió, ubicada al sud de Califòrnia, i va retransmetre en directe a través d’Instagram alguns moments previs de la cerimònia.

"Britney Spears em va convidar aquí. Ella és la meua primera dona, la meua única dona. Soc el seu primer marit. Soc aquí per parar el casament", va cridar als agents de seguretat mentre continuava l’emissió i abans de ser detingut.

tracking