SEGRE

Tom Holland tanca les seues xarxes socials 'per salut mental'

El britànic Tom Holland, que va interpretar Spiderman, a la presentació del seu nou film a Montjuïc.

El britànic Tom Holland, que va interpretar Spiderman, a la presentació del seu nou film a Montjuïc.PERE FRANCESCH/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tom Holland, l’actor britànic de 26 anys conegut per les seues aparicions a Uncharted o Spider-Man: no way home ha decidit abandonar les xarxes socials pel bé de la seua salut mental. Així, l’estrella de cine, de 26 anys, anuncia que ha eliminat de tots els seus dispositius els seus perfils en aquesta xarxa i a Twitter. Paradoxalment, ho anuncia a Instagram, on comença el seu missatge amb un "Hola i adeu"

Holland ha assenyalat que les xarxes socials perjudicaven la seua salut mental, especialment quan llegeix coses sobre ell en elles. "Faré un descans de les xarxes socials per la meua salut mental perquè trobo que Instagram i Twitter són sobre estimulants, aclaparadors", diu en el missatge.

També ha explicat als seus milions de seguidors que es queda "atrapat i caic en espiral quan llegeixo coses sobre mi en línia i, en última instància, és molt perjudicial per al meu estat mental. Per això, he decidit fer un pas enrere i eliminar l’aplicació". L’actor, cantant i ballarí va iniciar la seua carrera teatral encarnant el protagonista de Billy Elliot en l’adaptació teatral i va debutar en el cine amb la pel·lícula "Lo impossible" de l’espanyol Juan Antonio Bayona abans de convertir-se en una estrella de Hollywood després d’encarnar el paper de Spider-man.

tracking