SEGRE

LLEURE ARTS ESCÈNIQUES

Montgai Màgic obre les portes a la màgia més inclusiva

La màgia del Mago Toni, ahir als carrers de Montgai.

La màgia del Mago Toni, ahir als carrers de Montgai.AJUNTAMENT DE MONTGAI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 14 edició del Montgai Màgic va tancar ahir amb unes xifres d’assistència que la consoliden com un dels referents en l’il·lusionisme i amb la vista posada a assumir nous reptes. Després d’aconseguir que milers de persones s’il·lusionessin amb el centenar d’espectacles programats d’una quarantena de mags de totes les edats, la fira de màgia al carrer valora molt positivament les novetats d’aquest any. En aquest sentit, l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert, va celebrar la gran acollida que va tenir la celebració per primera vegada d’un taller inclusiu per a reclusos del Centre Penitenciari de Ponent.

“Volem ser un referent de la màgia de caràcter social”, que ja aconsegueix amb els espectacles solidaris i els tallers per a escolars. “Apostem per donar la continuïtat a la innovació amb nous reptes de futur, amb l’aposta per la màgia d’inserció, i celebrem el gran èxit obtingut en els quatre dies de la fira, amb més participació que mai”, va afegir el primer edil. La primera jornada va comptar amb la participació de 250 alumnes de Ponts, Mollerussa, Tàrrega i el mateix Montgai als tallers per a escolars, mentre que divendres es va arribar a cap la sessió de màgia solidària a la qual van assistir unes 180 persones amb discapacitat i monitors d’entitats de la Fundació Allem.

La jornada d’ahir va comptar amb 13 propostes al matí i 19 a la tarda, amb espectacles com els de Shiro el Mentalista, Susanita Pinceles, Toni Barreda o Mag Frank. Els visitants també van poder disfrutar de les parades d’artesania i els productes relacionats amb la màgia, mentre que la jornada es va clausurar amb un castell de focs artificials.

tracking