SEGRE

Ana Rosa Quintana ja té data per tornar a la televisió

La presentadora s’ha recuperat d’un càncer de mama

Ana Rosa Quintana al seu programa.

Ana Rosa Quintana al seu programa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ana Rosa Quintana ja ha posat data a la seua reincorporació a Telecinco després d’un any apartada per tractar-se d’un càncer de mama. Així, dilluns vinent 10 d’octubre es posarà de nou al capdavant de ‘El programa d’Ana Rosa’

L’encarregat d’anunciar la notícia ha estat el seu company Joaquín Prat: “Aquest programa ha estat orfe durant gairebé un any de la que és la inspiradora, perquè sentim que hi falta una peça. Això no és el que era perquè notes que et falta alguna cosa. Ana ha estat un any lluitant contra un càncer, amb incertesa, sofriment i amb la necessitat d’estar amb vostès en moments puntuals en els quals un periodista de raça vol ser. Tots els dies li manem|enviem un petó a Ana i ha arribat el dia en què els podem dir que la nostra companya torna aquest dilluns”, ha expressat emocionat.

La mateixa Ana Rosa ha confirmat la seua tornada|volta a través d’un comunicat emès per Mediaset. "Em sento com una principiant el seu primer dia de programa. Han passat onze mesos i estic desitjant retrobar-me amb els meus companys, amb els espectadors -que m’han acompanyat tant durant aquests llargs mesos- i amb la beneïda rutina", assenyala la presentadora, que el passat 2 de novembre del 2021 comunicava davant de les cambres|càmeres que l’havien detectat un carcinoma en una mama i que deixaria temporalment la televisió per poder tractar-se i recuperar-se.

tracking