SEGRE
Mario Casas, al costat d'actors protagonistes de la pel·lícula.

Mario Casas, al costat d'actors protagonistes de la pel·lícula.DYP COMUNICACION

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor espanyol Mario Casas debuta com a director de cine amb la seua primera pel·lícula 'Mi soledad tiene alas’, ambientada als barris on Casas va passar la seua infància, una experiència "única" que ha portat a la gran pantalla i que, argumenta, li ha canviat la vida, com explica en una entrevista a Europa Press durant una visita al rodatge. "Està sent una experiència única, que m’està canviant o puc dir que ja m’ha canviat la vida; al final, jo soc actor també i quan un arriba al rodatge i a uns assajos, està tot fet i mastegament i de sobte comences en la direcció i és un procés llarg i des de zero. És una experiència que també m’ha canviat la manera de veure encara més la professió", ha emfatitzat Casas. "Portava molts anys pensant en la direcció i és una cosa que havia somiat, i gairebé amb l’edat del meu germà Òscar em vaig dir que algun dia m’encantaria dirigir i sobretot posar-me amb els actors i tenir aquest viatge des de l’altre costat" ha reconegut sobre això.

La pel·lícula –que es roda a Barcelona i Madrid i l’estrena de la qual està prevista per al 2023– tracta la història d’un grup de nois que viuen la vida al límit i es dediquen a robar joieries fins que alguna cosa es torça i han de fugir del món que coneixen. Protagonitzada per Óscar Casas, germà del director, i un repartiment no professional encapçalat per Candela González i Farid Bechara, el director va escriure aquesta trama juntament amb l’actriu belga Deborah François durant la pandèmia.

Respecte al títol de la pel·lícula, Casas ha detallat que fa al·lusió a la seua etapa a Madrid a la recerca del seu somni: el de ser actor. "Em vaig anar a Madrid sent un nen, sense els meus pares, buscant un somni, ser actor i de sobte, em vaig sentir enormement sol, durant els dos primers anys sobretot, però tenia un somni. Ho tenia clar i vaig notar la sensació que em van sortir ales per volar. Té a veure també amb un viatge que vaig fer en la meua vida i que em va canviar i va canviar el transcurs completament de la meua vida", ha confessat. Sobre el càsting, ha explicat que va durar més d’un any, ja que el més important per a ell era comptar amb actors no professionals que fessin el salt per primera vegada a la interpretació. "Em fa molta il·lusió perquè són molt professionals i porten un munt d’anys en això, llavors sento que estic fent com una espècie de màster, i tenir-los a prop m’inspira" ha afirmat l’actriu Candela González.

tracking