SEGRE

'Entrevías' tindrà tercera temporada a Telecinco

'Entrevías'.

'Entrevías'.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara que 'Entrevías' va ser concebuda com una sèrie tancada de dos temporades, Mediaset ha decidit enregistrar una tercera tanda d’episodis després del seu bon rendiment en audiències. En una nota de premsa, el grup de comunicació ha revelat els intèrprets que s’incorporen a la sèrie que continuarà protagonitzada per José Coronado: Natalia Dicenta serà Maica, l’exdona de Tirso (José Coronado); Michelle Calvó es posarà a la pell de Dulce, la fillola d’Ezequiel; Óscar Higares interpretarà Romero, un nou comissari disposat a tot per escalar en política; i Álex Medina s’afegeix a la sèrie com Tente, un jove del carrer que serà un adversari implacable i violent per a Tirso. Juntament amb Coronado segueixen Luis Zahera, Nona Sobo, Felipe Londoño, Laura Ramos, Manuel Tallafé, Manolo Caro, María Molins, Itziar Atienza i María de Nati, que mantenen els seus personatges en els vuit nous episodis d’'Entrevías'.

Produïda per Alea Media i distribuïda per Mediterráneo Mediaset España Group, la primera temporada d’‘Entrevías’ va finalitzar amb una mitjana del 16,4% de share i 1.809.000 espectadors. La segona es va mantenir en un 15,3% i 1.663.000. Després d'emetre's en obert, va arribar a situar-se al Top 10 de Netflix a 71 països i es va mantenir durant cinc setmanes consecutives al Top 10 de sèries de parla no anglesa més vistes en aquesta plataforma.

Aquesta tercera temporada arrancarà amb la felicitat de Tirso: la seua relació amb Gladys funciona, la ferreteria és un negoci pròsper i la seua neta Irene està a punt de tenir un bebé. Però la irrupció al barri de Maica, la seua exdona, suposarà un fort sotrac per a la família, que es debatrà entre acceptar-la o rebutjar-la. També per al barri, ja que Maica, que ha treballat durant anys com a cooperant, pretén posar en marxa una fundació per ajudar els joves a sortir dels carrers. Això desencadenarà greus problemes amb les bandes de carrer en què Tirso es veurà obligat a intervenir.

tracking