SEGRE

Lleida trasllada el Mercat de Santa Llúcia a la plaça Sant Francesc

Obrirà aquest dissabte fins el 24 de desembre, mentre que el Mercat de Nadal de la Catedral s'allargarà fins el dia de Reis

El mercat de productes nadalencs es va celebrar l'any passat a la plaça Cervantes.

El mercat de productes nadalencs es va celebrar l'any passat a la plaça Cervantes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Lleida obrirà aquest dissabte 3 de desembre el calendari dels mercadets de Nadal. Com a novetat, el tradicional Mercat de Santa Llúcia –d’arbres de Nadal, figures de pessebre i elements nadalencs– deixa enguany la plaça Cervantes i es trasllada a la plaça Sant Francesc. Estarà obert fins el 24 de desembre

D'altra banda, el dijous 15 de desembre es donarà el tret de sortida al Mercat de Nadal que s’ubicarà a l’entorn de la Catedral i la plaça Vila de Foix, fins al dia 5 de gener. En aquest cas, 25 parades oferiran productes de diferents estils, propis d’aquestes dates. Entre les parades, com cada any, l'ajuntament cedeix un dels espais com a “parada solidària” per a ús i promoció de les diferents entitats socials de Lleida. El Mercat de Nadal s’allarga fins el dia de Reis.

Els propers dies 3 i 4 de desembre, com és habitual cada primer cap de setmana de mes, hi haurà edició del Mercat de l’Hort, a la plaça Sant Joan, dissabte dia 3, i Mercat de la Rambla, diumenge dia 4.

Durant el mes de desembre, la Paeria ha previst, a més, altres edicions nadalenques d’aquests dos mercats. El Mercat de l’Hort pararà els dies 17 i 18 de desembre a la plaça Sant Joan i el Mercat de la Rambla també acaba d’ultimar els detalls per una possible edició el dia 18. L'ajuntament també informa que el dijous 8 de desembre, festiu, es realitzarà igualment el Mercadet de Camp d’Esports.

tracking