SEGRE

PARC D?ATRACCIONS

PortAventura World estrenará la primera muntanya russa fosca del món a mitjans del 2023

La nova atracció constarà de 700 metres d’un emocionant recorregut amb més de 12 metres d’altura en un espai immersiu de 4.800 metres quadrats i un espectacle previ ple de sorpreses

Vista de PortAventura World.

Vista de PortAventura World.PortAventura World

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PortAventura World ha tancat un acord de llicència amb Sony Pictures per construir la primera muntanya russa fosca inspirada en la taquillera pel·lícula Uncharted, protagonitzada per Tom Holland i Mark Wahlberg. Basada en l’aventura de la pel·lícula, Uncharted serà la gran estrena de la nova temporada de PortAventura World, i s’inaugurarà a finals del primer semestre de 2023. La nova atracció estarà situada a la zona Far West del resort i permetrà als visitants endinsar-se en una perillosa recerca d’un dels tresors més grans del món.

David García, vicepresident executiu i director administratiu de PortAventura World, va declarar: "Estem emocionats amb l’anunci d’aquest acord estratègic assolit amb una empresa de referència en la indústria de l’entreteniment com és Sony Pictures. Aquesta aliança ens permetrà ser presents a escala global presentant la nostra primera muntanya russa d’atraccions fosca i complementar perfectament la nostra oferta".

Jeffrey Godsick, vicepresident executiu d’associacions mundials i gestió de marca i responsable d’entreteniment basat en la localització de Sony Pictures Entertainment, va explicar: "L’equip de PortAventura World ha dissenyat una emocionant atracció perquè els seguidors del joc i de la pel·lícula puguin posar-se a la pell de Nate i Sully i emprendre la seua pròpia cursa a la caça del tresor".

Asad Qizilbash, responsable de PlayStation Productions, va comentar: "Després de l’enorme èxit de la pel·lícula Uncharted, ens entusiasma veure com aquesta franquícia d’entreteniment creix fins a arribar a nous i emocionants espais".

Els visitants més valents podran disfrutar de gairebé 700 metres d’un emocionant recorregut en aquesta exclusiva muntanya russa fosca que arriba a més de 12 metres d’altura en un espai immersiu únic, de 4.800 metres quadrats i 16 metres d’altura. La nova atracció comptarà amb un espectacle previ ple de sorpreses i un viatge d’esdeveniments inesperats en una experiència totalment immersiva a la recerca del gran tresor.

Amb una inversió superior als 25 milions d’euros, el projecte ha estat possible gràcies a un acord de llicència amb Sony Pictures i la seua creació compta amb la col·laboració de la prestigiosa empresa de disseny Intamin Amusement Rides, i Sally Corporation, empresa líder internacional especialitzada en el desenvolupament d’atraccions fosques i disseny d’animatronics.

tracking