SEGRE

MÚSICA

Bad Gyal publica el tema 'Real G' amb Quevedo

Bad Gyal es corona al primer concert al Sant Jordi

Bad Gyal es corona al primer concert al Sant Jordi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant Bad Gyal ha publicat aquest divendres el seu nou single 'Real G' juntament amb Quevedo, un tema que "aporta una nova aproximació en termes de so" amb Taiko i Sky Rompiendo el Bajo a la producció i Merca Bae a la producció addicional. És un homenatge als 'Real G', un terme utilitzat en la comunitat del hip-hop per definir la gent fidel al seu estil, "que no maquilla la seua essència per acontentar els altres i que, malgrat les circumstàncies, confia en si mateixa", ha informat en un comunicat l’agència Doble Cuerpo, que representa la cantant.

Quevedo ha destacat que col·laborar amb Bad Gyal ha estat una experiència molt divertida: "Encara que som cantants amb estils diferents i la gent no espera que ens ajuntem, estic segur que la cançó agradarà molt", ha assegurat. La nova cançó s’ha publicat amb el seu videoclip, dirigit per Javier Peralvo i produït per Belledenuit, estudi barceloní darrere de vídeos com 'Blin Blin', 'Pussy', 'Judas’ i 'Flow 2000 Remix'.

El febrer de 2023 Bad Gyal oferirà dos concerts als estadis del Palau Sant Jordi a Barcelona (11 febrer) i el Wizink Center a Madrid (17 febrer), amb entrades ja a la venda.

tracking