SEGRE

GUIA

Alumnes d'ESO visiten l'art urbà de Torrefarrera

Foto de família dels 120 alumnes de l’institut Manuel Blancafort de la Garriga que van visitar dimecres Torrefarrera per admirar els murals de l’Street Art Festival.

Foto de família dels 120 alumnes de l’institut Manuel Blancafort de la Garriga que van visitar dimecres Torrefarrera per admirar els murals de l’Street Art Festival.AJUNTAMENT DE TORREFARRERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 120 alumnes de tercer d’ESO de l’institut Manuel Blancafort de la Garriga van visitar dimecres passat Torrefarrera per veure els murals de l’Street Art Festival. La visita formava part d’un projecte educatiu que estan duent a terme els joves, sobre L’Odissea d’Homer. L’objectiu de l’excursió pels carrers d’aquest municipi del Segrià va ser, segons les paraules de l’equip docent, “buscar referents per pintar un parell de murals a l’institut relacionats amb L’Odissea”. Els estudiants, que van poder admirar els murals dividits en grups, van definir l’experiència com a “molt positiva i inspiradora”.

La visita es va emmarcar en les activitats de promoció turística que l’ajuntament ha posat en marxa des de l’última edició de l’Street Art Festival, en el qual van participar set artistes lleidatans i internacionals.

tracking