SEGRE

LOTERÍA

Aquests són els requisits que han de tenir els nens de Sant Ildefons per al sorteig de Nadal

En participaran en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal d’aquest dijous 22 de desembre

Un sorteig de la loteria de Nadal.

Sorteig de la Loteria de NadalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tenir complerts els 8 o 9 anys i disposar d’una bona veu, que sigui clara i tingui projecció són els principals requisits que han de complir els nens i nenes de la Residència-Internat de Sant Ildefons de Madrid, que en participaran en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal d’aquest dijous 22 de desembre. Així ho explica en una entrevista concedida a Europa Press la nova directora de la Residència-Internat de Sant Ildefons, Carmen Jiménez, que fa uns mesos va substituir la seua predecessora en el càrrec, Charo Rodríguez. D’aquesta manera, la nova responsable de la Direcció de l’emblemàtic centre destaca que els nens i nenes "necessiten un nivell de coneixement dels números adequat per llegir-los amb rapidesa", així com disposar de "fluïdesa verbal". Finalment, segons afegeix, "es valora la capacitat per mantenir certa presència a l’escenari".

La directora de la Residència de Sant Ildefons de Madrid detalla que, per a cada taula del sorteig, es forma un equip de quatre nenes i nens, dels quals dos participen cantant números o premis i uns altres dos extraient les corresponents boles. Com assenyala Carmen Jiménez, l’equip de loteria del centre està format aquest curs per tres educadors, una educadora i la persona que s’encarrega de la posada al punt del vestidor de les nenes i els nens, juntament amb la directora de la Residència. En total, sis persones. "Tots els que participem som voluntaris i l’únic requisit és voler acompanyar i preparar als menors en aquesta aventura, no només del sorteig de Nadal, també en els sortejos ordinaris dels dijous i els dissabtes que hem reprès recentment, després de més de dos anys sense realitzar-los", precisa la directora.

Preguntada sobre quants nens i quantes nenes participen en el sorteig d’aquest any, Carmen Jiménez explica que, en principi, està previst que participin 24 de menors, dels quals 13 són nenes i 11 nens. Cal tenir en compte que aquestes dades podrien variar lleugerament el dia del sorteig. Quant a la nacionalitat, la majoria té nacionalitat espanyola i entre els països de procedència de les famílies es troben la República Dominicana, el Perú, Guinea Equatorial, el Marroc, l’Equador, Bolívia, Colòmbia, i algun més de menor representació en la Residència. De les 13 menors que canten número o premi, participen per primera vegada tres, mentre que dels 11 nens i nenes que canten número o premi, ho fan per primera vegada quatre. Comptant els debutants que canten, hi ha un total de set menors que participen per primera vegada en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal.

tracking