SEGRE

SORTEIG NADAL

L'esperança de guanyar la loteria

Hores abans d'acabar la venda de dècims de la grossa, les administracions preveien resultats positius, encara que una mica inferiors al 2021 || El 22 o el clàssic 13, les terminacions més demanades

Clients fent cua ahir a la tarda a l’administració de l’avinguda Francesc Macià de Lleida.

Clients fent cua ahir a la tarda a l’administració de l’avinguda Francesc Macià de Lleida.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Loteria de Nadal continua sent una esperança a què aferrar-se en temps de crisi. Així ho va constatar ahir el loter lleidatà que, a poques hores del sorteig que se celebrarà avui al Teatro Real de Madrid, va valorar positivament les vendes de dècims de la grossa. “El 2021 va ser excepcionalment bo quant a vendes de loteria de Nadal i encara que creiem que aquest any estarem un 5% per sota continuarem superant les xifres d’abans de la pandèmia”, va assegurar el president de l’Associació Provincial d’Administracions de Loteria de Lleida, David Masip, que va afegir que “es tracta d’un balanç positiu, especialment quan ens trobem en un context de crisi econòmica en el qual contínuament s’està apel·lant la ciutadania que estalviï.

Malgrat les dificultats, els lleidatans segueixen tenint la il·lusió de guanyar un pessic de la grossa”. Quant a les terminacions més demanades, aquest any el 22 s’ha afegit al clàssic 13. Com a curiositat, Masip va explicar que “vam rebre una allau de trucades de persones que ens demanaven aquells números que tiktokers van predir que serien els guanyadors de la grossa, com el 20182, malgrat que nosaltres no el veníem”.

Val a recordar que, un any més, Lleida repeteix com la província catalana amb més consignació per habitant de dècims del Sorteig Extraordinari de Nadal, amb una mitjana de 114,77 euros. A més, en aquesta ocasió, Loteries i Apostes de l’Estat ha posat en joc 180 sèries de cada número, vuit més que l’any passat. D’altra banda, un despatx d’advocats de Barcelona va detectar que 56 números van ser cantats pels nens de Sant Ildefons el 2021 però no van constar en la llista de premiats.

Quan es poden cobrar els premis del sorteig?

Després de l’acabament del sorteig, a partir de les 18.00 hores d’avui, els afavorits poden acudir a les administracions a cobrar els premis inferiors a 2.000 € per dècim. A partir del 22 de desembre, hi ha un termini de tres mesos per cobrar tots els premis, que caducaran passat aquell temps.

Clients fent cua ahir a la tarda a l’administració de l’avinguda Francesc Macià de Lleida.

Clients fent cua ahir a la tarda a l’administració de l’avinguda Francesc Macià de Lleida.EDGAR ALDANA

tracking