SEGRE

TALENT FUTUR

A l'elit de la moda amb 19 anys

La model lleidatana Cristina Madrigal treballa per a grans marques i té representants a Europa i als Estats Units || Compagina la seua feina amb el Grau en Dret a la UdL

Un dels seus treballs per a la marca de roba de festa Rosa Clará.

Un dels seus treballs per a la marca de roba de festa Rosa Clará.ROSA CLARÁ

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb tan sols un any i mig d’experiència en el món de la moda, la lleidatana Cristina Madrigal és una de les promeses nacionals del sector. Als seus 19 anys ha treballat amb reconegudes marques com Stradivarius, Rosa Clará o Revlon, i la setmana passada va acabar el seu últim treball, en el qual serà la imatge de Dolce Gabbana Beauty, la línia de cosmètica de la firma italiana. “Sempre m’ha agradat el món de la moda.

Des de petita mirava les desfilades de Victoria’s Secret i m’imaginava desfilant-hi. Un dia, mirant Instagram, vaig veure un anunci de l’agència de models Magda Simó en el qual buscaven models i vaig decidir presentar-me a veure de què anava aquest món”, explica Madrigal a SEGRE. No va poder prendre millor decisió, i és que, després de la primera prova, la directora de l’acadèmia va veure que tenia alguna cosa especial i no va dubtar a fitxar-la.

“Ens vam adonar del seu potencial de seguida. De fet, vam tardar només dos mesos a posar-nos en contacte amb l’agència internacional Traffic Models, de la qual ara forma part, perquè la representés a tot el món”, apunta Magda Simó. Des d’aleshores, Madrigal ha treballat en ciutats com Milà, Marràqueix, Eivissa o Madrid, i viu viatjant d’un lloc a l’altre al costat de la seua família, que l’acompanya en moltes de les sessions.

“El més complicat és compaginar-ho amb la vida d’una jove normal. Estic cursant segon de Dret a la Universitat de Lleida i he arribat a estar dos mesos sense poder anar a classe. Fora d’això, jo soc molt feliç, visc cada feina amb la mateixa il·lusió que quan de petita anàvem d’excursió amb el col·legi”, assenyala.

Per ara, Madrigal no es marca objectius de futur, però té clar que vol continuar treballant en la moda tot el que pugui, encara que no deixarà els seus estudis perquè vol formar-se per ser advocada.

Un dels seus treballs per a la marca de roba de festa Rosa Clará.

Un dels seus treballs per a la marca de roba de festa Rosa Clará.ROSA CLARÁ

tracking