SEGRE

'CAS DANI ALVES'

La jutgessa ofereix a una amiga de la víctima denunciar Alves per tocaments

La jutgessa ofereix a una amiga de la víctima denunciar Alves per tocaments

La jutgessa ofereix a una amiga de la víctima denunciar Alves per tocamentsEFE/ Antonio Lacerda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutgessa que investiga l’exjugador del Barça Dani Alves per violar presumptament una jove a la discoteca Sutton de Barcelona ha advertit una de les dos amigues que l’acompanyaven que té la possibilitat de denunciar-ho per agressió sexual per tocaments, després que ambdues asseguressin que a elles també les va magrejar.

Segons han explicat a EFE fonts judicials aquest divendres, les dos noies que acompanyaven a la víctima, unacosina i una amiga, han declarat aquest divendres com a testimonis davant de la titular del Jutjat d’instrucció número 15 de Barcelona, en una compareixença en la qual han avalat la versió de la denunciant sobre la violació.

Les testimonis han ratificat davant de la jutgessa el que ja van declarar als Mossos d’Esquadra i els han confirmat que, abans de portar-se a la denunciant al bany en el qual suposadament va passar l’agressió sexual, el futbolista també les va abordar amb evident intenció sexual.

L’AMIGA DE LA VÍCTIMA REBUTJA DENUNCIAR

A una de les joves, segons han relatat la magistrada, el futbolista brasiler se li va aproximar i el va envoltar la cintura amb els seus braços, mentre que a l’altra va arribar a fer-li tocaments en les seues parts íntimes, la qual cosa, han precisat, els va fer sentir "incòmodes".

En el transcurs de la declaració, la jutgessa d’instrucció ha recordat a la jove que va patir tocaments en les seues parts íntimes que té la possibilitat de denunciar els fets, la qual cosa la testimoni ha rebutjat per no restar rellevància a l’agressió sexual greu, la que va patir la seua amiga.

Les dos testimonis han corroborat a més la versió de la denunciant sobre el succeït abans i després de la presumpta agressió sexual, durant la nit del passat 30 de desembre en un bany privat d’un reservat de la discoteca Sutton de Barcelona.

Segons la seua versió, quan estaven conversant amb un grup de joves en una taula propera al reservat on Alves prenia copes amb un amic, se’ls va atansar un cambrer per comunicar-los que uns "senyors" volien convidar-les a cava en aquesta zona privada, a la qual cosa elles van acabar accedint després de rebutjar l’oferta inicialment.

Una vegada en el reservat, van estar xarrant amb Alves i el seu amic, moment en què el futbolista les va magrejar, segons la seua versió, després de la qual cosa l’investigat es va dirigir a la porta que comunicava al bany privat i, des d’allà, va fer un posat a la víctima perquè s’atansés.

D’acord amb el relat de les testimonis, no imaginaven que aquesta porta conduïa a un lavabo privat -van arribar a pensar que donava accés a un espai en el qual es podia fumar-, per la qual cosa quan una d’elles va tenir necessitat d’anar al bany, es va adreçar als generals, situats en una planta inferior a la dels reservats.

LA VÍCTIMA: "NO EM CREURAN"

Transcorregut un quart d’hora, Dani Alves va abandonar el bany del reservat i instants després ho va fer la denunciant, que es va dirigir a una de les seues amigues dient-li, "Ens n’anem d’aquí". Ja camí de la sortida, quan esperaven les seues jaquetes en el vestuari, va esclafir a plorar mentre repetia, "m’ha fet mal".

Aquest va ser el moment en el qual un porter de la discoteca es va atansar a la jove per preguntar-li què li passava, que va motivar que l’equip de seguretat de Sutton activés el seu protocol contra agressions sexuals, pel qual es van portar a la víctima a una estança apartada i van truca als Mossos d’Esquadra.

De fet, davant de la jutgessa han declarat aquest divendres com a testimonis el porter que va atendre la jove, el propietari de Sutton, el director de la sala i els dos cambrers que van servir les copes en el reservat.

Les testificals han recolzat el relat de la víctima, que quan va ser atesa per personal de la discoteca, es mostrava reticent a denunciar Dani Alves mentre repetia: "No em creuran".

Per la seua part, la defensa del futbolista, exercida per l’advocat Cristóbal Martell, ha assenyalat a EFE que "persisteixen les inconsistències. No he d’estendre-me’n més per expressa indicació del jutjat", ha agregat.

El futbolista roman en presó preventiva des del passat 20 de gener per ordre de la jutgessa, que va ordenar el seu empresonament en apreciar un elevat risc de fuga atesa la seua capacitat econòmica, el fet que disposa de doble nacionalitat -espanyola i brasilera- i la inexistència de convenis d’extradició entre Espanya i el seu país d’origen.

La defensa ha recorregut davant de l’Audiència de Barcelona la seua entrada en presó preventiva, adduint que tal risc de fuga no existeix -el futbolista va anar voluntàriament als Mossos que el van citar a declarar quan va viatjar de Mèxic a Espanya per anar a l’enterrament de la seua sogra- i que les imatges de les càmeres de seguretat desmenteixen la versió de la víctima.

tracking