SEGRE

PLATAFORMES NETFLIX

Netflix presenta el primer tràiler de 'Berlín', spin off de 'La casa de papel'

Imatge promocional de 'Berlín'

Netflix presenta el primer tràiler de 'Berlín', spin off de 'La casa de papeL'Netflix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els fans de 'La casa de papel' estan d’enhorabona: ja falta menys perquè arribi al catàleg de Netflix 'Berlín’, un spin-off de la recordada sèrie. Pedro Alonso es tornarà a posar a la pell de Berlín, el germà gran del Professor, i un dels atracadors més carismàtics i estimats del grup de lladres.

Netflix ha presentat el primer tràiler de la producció i ha confirmat alguns dels actors que interpretaran els protagonistes.

En aquesta sèrie, Berlín protagonitza un dels seus robatoris més extraordinaris: fer desaparèixer 44 milions en joies com si fos un número d’il·lusionisme, i per a això compta amb una de les tres bandes amb les quals ha robat en la seua vida, formada per Tristán Ulloa (Damián), Michelle Jenner (Keila), Begoña Vargas (Cameron), Julio Peña Fernández (Roi) i Joel Sánchez (Bruce).

La sèrie segueix Berlín en els seus anys de joventut i s’estrenarà a finals del 2023. Per això s'espera que aviat apareixeran més tràilers que proporcionaran més informació sobre la trama de la sèrie.

tracking