SEGRE

VÍDEO | Manual per anar a collir bolets (i cuinar-los) a ritme del metal de Noisedrome

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de Mollerussa Noisedrome presenta nou tema: 'Bolets', el vídeo del qual ja té 1.500 visualitzacions a Youtube. A 'Bolets', Noisedrome explica com anar a collir bolets i com cuinar-los a ritme de metal. Les guitarres afilades i contundents i el doble bombo de la bateria irrompen mentre el cantant explica que s'hi ha d'anar "amb el cistell sota el braç, la navalla ben esmolada i al sarró un bon entrepà de xoriço o truita d’espinacs". Com ha de ser.

Un cop els han recollit, els bolets, els de Mollerussa debaten sobre com s'han de coure, debat que la civilització ha tingut a llarg de la seva història i que recull amb mestratge Uderzo i Gosciny, per exemple, a les tires d'Astèrix (veure peu). A Noisedrome ho tenen clar, "a la planxa o ben saltejats amb un bon entrecot al costat. També els podríem fer escabetxats… Així no, carallot, que és pecat!", resen els metàl·lics. 

Noisedrome neix a l´any 2002 i està format per Javi (veu), Albert (guitarra), David (guitarra) i Joaquim (bateria), i  Jordi (baix i veus), de Mollerussa, i Albatàrrec. El seu primer enregistrament va ser una maqueta a l’any 2004 amb el nom de “Hope!”(Esperança, Il·lusió, Confiança), amb 4 cançons. El 2006 treuen el seu primer disc “December’s in Bloom” amb nou cançons, en anglès i mesclat a Suècia. El passat 2022 van estrenar el nou LP titulat “Nue / Quimera”, cantat íntegrament en català i totalment autoproduït. Consta de 7 temes: Foc a l'Obaga, Què vols de mi?, Memòria, No fallarem, Crida més fort, Respirar i Cap de Trons.

alt

Noisedrome - Bolets (Vídeo oficial)

tracking