SEGRE

La cadena de restauració Toro Burger Lounge preveu obrir un local a Lleida

L’empresa s’alia amb BBVA per impulsar la seua expansió amb l’entrada de nous franquiciats

Hamburguesa de Toro Burger

Hamburguesa de Toro BurgerToro Burger / Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de restauració Toro Burger Lounge ha firmat un acord de col·laboració amb BBVA per facilitar l’accés de nous franquiciats a la seua xarxa i impulsar la seua expansió a Espanya, segons informa en un comunicat. En concret, mitjançant aquesta associació, l’entitat bancària ha dissenyat un pla específic que engloba unes condicions financeres especials per als emprenedors que vulguin entrar a formar part de la cadena de restauració.

Aquesta aliança permetrà que els interessats puguin sol·licitar un estudi personalitzat per aconseguir un finançament avantatjós i disfrutar de les millors condicions a l’hora de sol·licitar un crèdit per posar en marxa una franquícia de la companyia, la qual cosa permetrà escurçar els terminis per posar el negoci en marxa, aportarà fluïdesa a totes les operacions i impulsarà l’expansió de la firma a Espanya.

La cadena de restauració continua treballant en el seu objectiu d’assolir els 40 locals al mercat nacional durant 2023 i aconseguir 20 milions d’euros de facturació. Aquestes xifres suposarà duplicar el nombre d’establiments que va assolir l’any passat i multiplicar per cinc el seu ingressos, que van assolir els quatre milions d’euros. En l’actualitat, la cadena de restauració compta amb locals a Madrid, Barcelona, Sevilla, València, Màlaga, Las Palmas de Gran Canària, Múrcia i Salamanca, territoris que es veuran reforçats i a què s’uniran Lleida, Saragossa, Astúries, Alacant, Tenerife. Àvila, Burgos, Palència, i Badajoz, entre d’altres.

tracking