SEGRE

Multitudinària xarrada sobre adolescència a Mollerussa

A càrrec de David Bueno, especialista en la genética del desenvolupament || Va tindre lloc a L’Amistat i hi van assistir unes 450 persones

David BUeno, doctor en Biologia i professor de la UB.

Multitudinària xarrada sobre adolescència a Mollerussa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre de l’Amistat de Mollerussa va acollir dijous una multitudinària conferència sobre adolescència a càrrec de David Bueno, doctor en Biologia i professor de Genètica a la Universitat de Barcelona (UB). Unes 450 persones de la capital del Pla i de moltes altres localitats van assistir a una conferència que va superar amb escreix les previsions que havien fet els organitzadors, les AMPES dels centres educatius Terres de Ponent, La Salle, Institut La Serra i Institut Salt del Duran i que va comptar amb la col·laboració de l’ajuntament de Mollerussa.

Neurociència

Amb el título ‘Entendre i comprendre l’adolescència’, aquest doctor en Biología, la trajectòria professional del qual i académica s’ha desenvolupat a Barcelona i Oxford i que s’ha centrat en la genética del desenvolupament i la neurociència, i la seua relació amb el comportament humà, va oferir consells sobre com afrontar l’adolescència dels fills. De fet, és l’autor del llibre El cervell adolescent (Grijalbo) una guía per ajudar a descobrir qué passa al cervell dels adolescents i com podem acompanyar-los en aquesta época tan important de la vida. Les AMPES d’aquests centres ja van organitzar fa tres mesos una xarrada sobre sexología i ja están pensant-ne de noves per al pròxim curs escolar.

tracking