SEGRE

Denuncien vuit violacions grupals entre menors a Badalona comeses durant el darrer any

Les víctimes més joves tenen 11 anys i diversos casos haurien estat al centre comercial Màgic

Les manifestants amb cartells just davant del centre comercial Màgic

Denuncien vuit violacions grupals entre menors a Badalona comeses durant el darrer anyACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert durant l’últim any vuit investigacions per vuit casos de violacions en grup comeses per menors a Badalona a noies també menors, segons ha avançat ‘El Periódico’ i ha confirmat l’ACN. La primera que va transcendir públicament s’havia comès a finals del 2022, quan un grup d’adolescents va violar una nena d’11 anys als lavabos del centre comercial Màgic. Arran d’aquell cas, van sortir a la llum tres agressions sexuals més, totes ocorregudes als lavabos del recinte comercial entre gener i març d’enguany. L’Ajuntament de Badalona ha especificat aquest dijous que aquest 2023 hi ha hagut quatre víctimes de violacions grupals: una nena d’11 anys, una altra de 13, una noia de 16 i un noi menor agredit per un adult.

Els Mossos celebren aquest dijous a la tarda una reunió extraordinària de la Taula Operativa Regional de la Regió Metropolitana Nord per analizar la successió de violacions de i prendre, si s’escau, mesures preventives en l’àmbit policial.

Aquestes taules a nivell regional es reuneixen cada mes, però davant de les últimes informacions sobre el que està passant a Badalona s’ha decidit celebrar una trobada excepcional.

tracking