SEGRE
directe

Segueix la retransmissió de l'Espanyol - AEM, el partit de tornada del play-off d'ascens a Lliga F [a partir de les 18.30 h]

Tota la cultura en un clic

Tota la cultura en un clicSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’IEI a la butxaca, la nova aplicació de la institució cultural estrenada el passat mes de febrer ha superat les 1.700 visites i 120 descàrregues en els primers dies de posada en funcionament. L’app, que es pot trobar tant a IOS com a Android, inclou un sistema de filtratge temàtic per tal que qualsevol persona pugui rebre, d’acord amb les seves preferències, les informacions més actuals i les novetats que es vagin generant.

Fins ara els recursos més consultats responen a la realitat de la institució cultural. Així, en qualitat de servei públic amb competència sobre un seguit de línies d’ajut, ja es preveia que, justament, la informació sobre subvencions fos un dels espais més consultats pel usuaris de la nova app. Aproximadament, suposa un 60% del total d’interaccions.

D’altra banda, les visites a les diferents sales d’exposicions també reflecteixen l’interès per aquestes activitats, igual com les consultes a l’agenda, sobretot pel que fa a la programació del Cicle Gaudí de cinema i a les propostes musicals i teatrals emparades per programa.cat. Segons les dades facilitades per l’IEI, aquest apartat suposa el 40% de les visites.

Com a novetat més important, també s’observa un creixent del nombre de connexions a les activitats que setmanalment retransmet la institució per streaming, en format de conferència o de debat, sobre temes que van des de l’educació fins a la salut, passant per la filosofia, per exemple.

Està clar que la possibilitat d’accedir-hi des del mòbil, tant en directe com a través de la videoteca o del canal de YouTube és una manera de fer arribar els continguts a molt més públic i amb més comoditat.

L’Institut d’Estudis Ilerdencs, en el marc de les actuacions per acostar l’activitat de l’entitat a la ciutadania, va posar en marxa un procés de revisió integral dels sistemes de comunicació. La primera materialització visible d’aquesta feina va ser la publicació d’una nova pàgina web, amb un disseny i una reordenació i actualització de continguts completament nous i accessibles, de manera àgil i intuïtiva des de tota classe de dispositius, tant fixos com portàtils, o de butxaca.

Però la novetat més important d’aquest pas endavant en el procés de renovació és la publicació d’aquesta app, des d’on qualsevol persona, des de qualsevol lloc, podrà accedir a tota la informació de l’activitat de l’IEI de manera i immediata. Aquesta app també inclou un sistema de filtratge temàtic per tal que qualsevol persona pugui rebre, d’acord amb les seves preferències, les informacions més actuals i les novetats que es vagin generant, cosa que ha de permetre, literalment, dur l’IEI i les seves activitats a la butxaca.

Tota la cultura en un clic

Tota la cultura en un clicSEGRE

tracking