SEGRE
Un ajuntament digital

Un ajuntament digitalSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lleida treballa en la renovació total del seu web principal i també de diversos de secundaris amb l’objectiu de fer-los més accessibles i que les cerques es puguin fer directament per temàtiques. La Paeria vol tenir-ne llesta una primera versió cap a finals d’estiu i que sigui totalment operativa entre finals d’enguany i principis del 2023.

En una primera selecció feta pels tècnics, els webs que necessitaven una actuació més urgent eren els de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) i el de la regidoria de Cultura, un dels més visitats pels lleidatans però, a la vegada, un dels més obsolets a l’hora de cercar informació. Hem de tenir present que el web de l’ajuntament de Lleida porta ja disset anys i des de llavors no se n’havia realitzat una actualització integral a nivell d’accessibilitat i de visibilitat.En l’actualitat el web de la Paeria de Lleida el consulten per diferents temes 1.795 usuaris al dia. Pel que fa a les pàgines visitades, són 5.896 que, traduït en sessions, signifiquen unes 3.005.

Aquestes dades estadístiques es mantenen estables des de fa anys i s’espera que amb una millor accessibilitat i la cerca per temàtiques millorin notablement.En l’actualitat el web municipal més visitat és el que està dedicat a les festes de la capital del Segrià i que durant l’any 2021 va rebre un total de 88.094 usuaris que van visualitzar 294.710 pàgines. El segueix la pàgina d’Urbanisme, que amb 62.413 usuaris el 2021 és un dels webs més consultats. I, en tercer lloc, hi ha el web de cita prèvia per a la realització de gestions municipals. Un total de 46.877 usuaris n’han fet ús.

El quart lloc del rànquing és per a Turisme Lleida, amb 44.096 usuaris que han navegat per 182.112 pàgines. L’apartat dedicat a l’agenda cultural dels actes que es desenvolupen a Lleida ciutat també és un dels webs més visitats juntament amb Educació, Cultura, Centre d’Art La Panera, OMAC o Benestar social. L’ajuntament a un clic.

Un ajuntament digital

Un ajuntament digitalSEGRE

Un ajuntament digital

Un ajuntament digitalSEGRE

Un ajuntament digital

Un ajuntament digitalSEGRE

tracking