SEGRE
2

2SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No van buscar desesperadament unes quantes dones artistes per aprofitar la marea feminista del vuit de març i fer una exposició col·lectiva. El Dia de la Dona Treballadora era una excusa per agrupar autores que treballen habitualment amb l’Espai Cavallers. Aquarel·la, oli, dibuix, escultura en terracota, collage o peces en tècniques mixtes amb or o fusta; diferents mirades, sensibilitats complexes, estils personals, tècniques variades.

Els grans noms de la pintura clàssica són homes, les dones eren les muses, la inspiració, el desig. La lluita per la igualtat de la dona també va ser posar-se al davant del quadre en blanc, estudiar, compartir, dibuixar, esborrar, estripar, provar i trobar la pròpia traça. Mirades particulars que tenen una realitat en comú: són dones en una societat encara dominat pels homes.

Fins al 7 d’abril a l’Espai Cavallers de Lleida es pot gaudir de l’exposició Dones d’Art, una compilació d’artistes d’arreu del país que estan demostrant pas ferm i determinació en la voluntat d’expressar-se a través de les arts plàstiques i deixar la seua empremta en aquest món.

2

2SEGRE

2

2SEGRE

2

2SEGRE

2

2SEGRE

2

2SEGRE

2

2SEGRE

2

2SEGRE

2

2SEGRE

tracking