SEGRE
Ingredients per a 6 persones

Ingredients per a 6 personesCHUS CASTRO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES 2 peces de filet de porc (uns 900 grams en total) 200 grams de cebes, 100 grams de porro, una cullerada de farina, 70 grams de cireres sense pinyol, més 3 cireres senceres per persona, una tassa i mitja de te (el nostre és un English Breakfast), oli d’oliva, sal, pebre negre mòlt

Comencem preparant dues tasses de te. Deixem infusionar el temps necessari i reservem.

En una cassola amb oli, marquem les dues peces de filet, salpebrades, per tots els costats, sense deixar que es coguin. Retirem i reservem.

Al mateix oli hi sofregim la ceba i el porro ben picats. Deixem fins que estiguin ben tendres. Mentrestant, traiem el pinyol de les cireres (n’ha de quedar uns 70 grams) i les triturem.

Quan tinguem la ceba i el porro a punt, hi afegim la cullerada de farina i remenem bé fins que quedi daurada. Llavors hi incorporem les cireres triturades, salem i deixem sofregir uns quatre o cinc minuts, sense deixar de remenar, i fins que veiem que el sofregit va canviant de color.

Aboquem la tassa de te, remenem per integrar-la bé a la salsa i hi afegim l’altra mitja tassa, tornant a remenar. Deixem arrencar el bull. En arrencar el bull, hi posem les dues peces de filet, tapem i abaixem una mica el foc. Comprovem el punt de sal i, si cal, rectifiquem. Deixem coure uns minuts, depenent del punt de cocció en què ens agradi la carn.

Ingredients per a 6 persones

Ingredients per a 6 personesCHUS CASTRO

tracking